В сезона на списъците с желани подаръци сме, днес реших да

...
В сезона на списъците с желани подаръци сме, днес реших да
Коментари Харесай

All I want for Christmas is...

В сезона на списъците с мечтани дарове сме, през днешния ден взех решение да напиша и своя. После мисля да го изпратя на-когото-трябва, а останалото е... преброяване. Ще броя дните до Коледа, до момента в който тръпна в очакване.

И по този начин, подготвям си капучино с доста канела, бисквитките също са с канела. Коледните лампички намигат в темп и аз се насочвам към страната на желанията. Моите са три, три за благополучие.

Започвам с комплект бижута, на които съм хвърлила око от дълго време. Брандът е Feelosophy, български е, съвсем съм сигурна, че го познавате. Залага на геометричните минималистични форми (кръг, триъгълник, квадрат), материалът е сребро. Избрала съм си ето това тройно колие. Т.е. влюбена съм в него.



Продължавам с нещо за празненство вечерите, които се задават. Да ви напомням ли думите на Мерилин Монро? За верните обувките, момичето и завладяването на света... Не, мисля, че се сещате защо приказвам.

Обувки в анималистичен принт. Актуални, елегантни и с капацитета да се трансфорат в чудесен акцент даже и в случай че съм облечена от глава до пети в черно. Открих ги в уеб страницата на Zara. Мисля, че биха се съчетали съвършено и с едно палто с косъм, само че хайде да не пресилвам с желанията, тъй като третото ми е най-важно.



И... оставих най-любимото си за край! Знаете ли, че Motorola One е към този момент на българския пазар? Да, тук е и го желая! Преди малко разбрах, че е с Android 9 Pie, последната версия на операционната система. Има ли нещо по-ново от това?



Motorola One ми е фантазия заради няколко аргументи. Първо, дизайнът. Достатъчно съвременен, хубав и грациозен, за да пасне на всяко градско момиче. Второ, опциите за снимка. Смартфонът е с 13+2MP двойна задна камера и 8MP селфи камера и... това е доста значимо: имам пълен контрол над боке ефекта както в портретен, по този начин и в селфи режим. Добре познатата spot color функционалност също е налична, но  на сцената се появява нещо даже по-ефектно от нея. И повярвайте ми, то ще се трансформира в същински шлагер в обществените мрежи! Нарича се синемаграфия и съставлява неподвижен кадър, в който участва внимателно, едвам доловимо движение, което се повтаря, да вземем за пример развяващи се от вятъра коси или капка вода, стичаща се по повърхността на плод. И тази функционалност не идва под формата на в допълнение приложение, а е вградена в камерата!

Трето, телефонът е образован. Например можеш да научиш породата на куче, което снимаш, или пък името на цветето, чиято хубост си решил да запечаташ в кадър. Това е допустимо посредством на приложението Гугъл Lens. И тъй като е повече от ясно, че с подобен телефон не можеш да спреш, ми беше значимо да науча за батерията и издръжливостта й. TurboPower зарядното устройство е четвъртата причина, тъй като с него ще бъда спокойна, че няма да има непредвидени обстановки: с 20-минутно зареждане получавам сила за нови до 6 часа.

Motorola One идва в бяло и черно, ненужно е да казвам кой си предпочитам, нали?

С поддръжката на Motorola

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР